Aalbert van Sliedregt

In mijn rol als trainer/ coach/ ondersteun ik het leer- en ontwikkelingsproces van medewerkers in uw organisatie. Als één van de beste ben ik in staat om een veilige omgeving te creëren waarin het menselijk potentieel van uw organisatie kan groeien.

Middels kennis, het trainen van vaardigheden en het opdoen van ervaringen draag ik bij aan inzicht en keuzevrijheid bij uw medewerkers om effectiever te handelen. Dit komt het resultaat van individu, team en organisatie ten goede. Van nature zoek ik naar actieve en alternatieve werkvormen en werk op een pragmatische en speelse wijze aan gestelde doelen.

Kernwoorden:
Geef familie- en organisatie/teamopstellingen. Enneagram trainingen: toepassingen in teams en voor persoonlijke werk. Op ludieke en actieve wijze met muziek, foto’s en een levendige presentatie

Rol:
Trainer, Procesbegeleider, Coach

Bekijk mijn Linkedin-profiel